Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@07:21:33 GMT

پروژه اینترنت ماهواره‌ای بوئینگ چراغ سبز گرفت

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۹۱۴۰۶

پروژه اینترنت ماهواره‌ای بوئینگ چراغ سبز گرفت

آفتاب‌‌نیوز :

در این پروژه ۱۴۷ ماهواره برای پوشش اینترنت در سراسر جهان به فضا پرتاب می‌شود. بوئینگ در سال ۲۰۱۷ درخواست صدور مجوز خود را به FCC تقدیم کرده بود و اکنون این نهاد تصمیم گیرنده، به درخواست این شرکت چراغ سبز نشان داده است.

این پروژه شامل ۱۳۲ ماهواره در مدار پایین زمین در ارتفاع ۱۰۵۶ کیلومتری و ۱۵ ماهواره دیگر در مدار غیر زمین ثابت در ارتفاعی بین ۲۷۳۵۵ تا ۴۴۲۲۱ کیلومتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوئینگ می‌گوید قصد دارد از ماهواره‌ها برای ارائه خدمات اینترنت و خدمات ارتباطی به کاربران مسکونی، کاربران دولتی و تجاری در ایالات متحده، پورتوریکو و جزایر ویرجین ایالات متحده استفاده کند تا درنهایت بتواند پوشش جهانی را برای کلیه کاربران فراهم کند.

همه ۱۴۷ ماهواره در باند V پخش خواهند شد که فرکانس بالاتری از طیف بی‌سیم نسبت به باندهای Ka و Ku استارلینک اسپیس ایکس یا ماهواره‌های پروژه کویپر آمازون که هنوز مستقر نشده‌اند، برخوردار خواهد بود. استفاده از باند V می‌تواند سرعت انتقال داده‌ها را سریع‌تر انجام دهد، اما خطر تداخل بیشتری ایجاد می‌کند،‌ زیرا فرکانس‌های بالاتر در نفوذ به اجسام جامد مشکل بیشتری را ایجاد می‌کنند. گفتنی است اسپیس ایکس برنامه‌های مختلفی را برای استفاده از باند V در برخی از ماهواره‌های بعدی خود دنبال می‌کند. باندهای Ka و Ku نیز توسط ماهواره‌هایی استفاده می‌شود که اینترنت حین پرواز را در خطوط هوایی تجاری ارائه می‌دهند.

اسپیس ایکس قبلاً ابراز نگرانی کرده بود که پیشنهاد بوئینگ برای پرتاب به مدارهای پایین شلوغ می‌تواند خطر برخورد با ماهواره‌های دیگر را افزایش دهد. به گزارش رویترز، در سال ۲۰۱۹، اسپیس ایکس به FCC اعلام کرده بود که شبکه بوئینگ می‌تواند خطری برای تداخل ماهواره‌های ایجاد کند. ماهواره‌های استارلینک اسپیس‌ایکس در ارتفاعی در حدود ۵۵۰ کیلومتر به دور زمین می‌چرخند، جایی که مجموعه ماهواره‌های اینترنتی OneWeb نیز در آن حضور دارند. گفتنی است اوایل سال جاری میلادی، اسپیس ایکس و وان وب به سختی از برخورد جلوگیری کردند.

بوئینگ اکنون شش سال فرصت دارد تا نیمی از ماهواره‌های خود را به فضا پرتاب کند و نه سال برای استقرار کل شبکه زمان در اختیار دارد. این شرکت از FCC خواسته بود که چنین الزامات زمانی را تغییر داده و الزام پرتاب فقط پنج ماهواره در شش سال اول را در دستور کار قرار دهد. همچنین این شرکت از FCC درخواست کرده بود زمانی ۱۲ ساله برای پرتاب کل ماهواره‌ها در اختیار داشته باشد،‌ اما کمیسیون فدرال این درخواست را رد کرد.

منبع: دیجیاتو

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اینترنت ماهواره ای بوئینگ اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی

بوئینگ به دلیل داده‌های به‌دست‌آمده مبنی بر جعلی بودن گزارش انجام بازرسی‌های لازم در زمینه ایمنی هواپیماها توسط کارگران، با تحقیقات جدیدی روبه‌رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بوئینگ گزارش داد که تعدادی از کارگران بررسی ایمنی هواپیماها، سوابق بازرسی هواپیمای ۷۸۷ این شرکت را جعل و اطلاعات نادرستی را در زمینه ایمنی آن ارائه کرده‌اند، بنابراین رگولاتور ایالات متحده (سازمان نظارتی ایالات متحده) تحقیقاتی را در مورد این شرکت صنایع هوافضایی و جنگ‌افزار چندملیتی آمریکایی آغاز کرده و سازمان هوانوردی فدرال (FAA) در حال بررسی‌های جدیدی در مورد آن است.

هواپیماهای بوئینگ، ایمن یا غیر ایمن؟

آخرین مورد از مجموعه رسوایی‌های ایمنی بوئینگ در ماه گذشته رخ داد که شرکت اعلام کرد کارمندانش در کارولینای جنوبی سوابق هواپیمایی شرکت را جعل کرده‌اند و بررسی‌های ایمنی لازم را برای هواپیماهای دریم‌لاینر ۷۸۷ به درستی انجام نشده است. در نتیجه بازرسی مجدد همه هواپیماهای ۷۸۷ که هنوز در سیستم تولید قرار دارند در دست اجرا است. این شرکت همچنین درصدد است طرحی برای رسیدگی به ناوگان در حال خدمت و بررسی کارگران مشغول به کار ایجاد کند.

بوئینگ مدعی شد که این سوء‌رفتار احتمالی مشکل فوری ایمنی پرواز ایجاد نمی‌کند و هیچ هواپیمایی از خدمت خارج نشده است. با این وجود الزامات به وجود آمده برای آزمایش‌های بیشتر، زمان تحویل جت‌های خط تولید را به تعویق خواهد انداخت.

سازمان نظارتی ایالات متحده نیز اعلام کرد در حالی که تحقیقات ادامه دارد، سازمان هوانوردی فدرال مثل همیشه تمام اقدام لازم را برای اطمینان از ایمنی عمومی پروازها انجام خواهد داد.

بوئینگ از زمانی به شدت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از هواپیماهای ۷۳۷ مکس آن در خلال پرواز در خطوط هوایی آلاسکا طی ژانویه منفجر و حفره‌ای در بدنه آن هواپیما ایجاد شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما از آن زمان، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده از توسعه تولید پرفروش‌ترین جت‌های تک راه‌رو و باریک‌پیکر ۷۳۷ مکس بوئینگ ممانعت به‌عمل آورد و وزارت دادگستری کشور به انجام تحقیقات جنایی در مورد این رویداد برآمد.

محققان طی فوریه دریافتند پانل دری که شل شده بود به درستی متصل نبوده و فشار هوا آن را لق کرده بود. از سوی دیگر روز سه شنبه پرتاب اولین پرواز فضایی خدمه بوئینگ به دلیل مشکل دریچه موشک لغو شد، چرا که پیش‌بینی می‌شد این فضاپیما که قرار بود از کیپ کاناورال فلوریدا به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، در مسیر منفجر شود.

کد خبر 751637

دیگر خبرها

  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر